Biztonságtechnikai konzultáció

Biztonságtechnikai konzultációnak nevezzük azt, amikor valaki biztonságtechnikai szakember véleményét kéri általános vagy konkrét, biztonságot érintő ügyekben. Lehet ez csupán egy kötetlen beszélgetés általános biztonságtechnikai és védelmi dolgokról, vagy egy esetlegesen felmerülő konkrét ügyről is. Ez az ügy lehet egy már megtörtént esemény, vagy preventív jellegű intézkedés is.

Célszerű erre a konzultációra akkor sort keríteni, amikor még könnyen kezelhetők a vélt biztonsági rések, nem történt adatvesztés vagy más komoly incidens. A konzultáció során a biztonságtechnikai szakember fel fogja vázolni a szükséges intézkedéseket és a megbízó elképzeléseinek megfelelően be is tudja árazni az intézkedések várható költségeit.

A konzultációk során, amennyiben nem csak általános, hanem konkrét ügyet érintő kérdésekről is szó van, a felek titoktartási kötelezvényt írnak alá mielőtt a konkrétumokra terelődne a beszélgetés. Ennek formanyomtatványa itt érhető el. Jegyzőkönyv vagy feljegyzés csak speciális esetekben szokott készülni a konzultációkról. Erre általában akkor kerül sor, ha a konzultációt valamilyen megbízás követi.

Kapcsolat

telefon: +36-20-439-3262
e-mail:
mz_kukac_sysadmin_pont_hu

Legetøj og BørnetøjTurtle